Tvrtka Best of Fruits, osnovana je pred kraj 2013. godine sa ciljem proizvodnje i prerade ekološkog voća i proizvoda od voća, poput sokova, čajeva, sirupa i slično. Kako i samo ime tvrtke govori, cilj nam je u ponudi imati samo najbolje od voća uzgojenog na ekološki način.

Tvrtka se primarno bavi poljoprivrednom proizvodnjom, sa vlastitim nasadom Aronije veličine nešto preko 2hA, a preradu naših proizvoda obavlja naša sestrinska tvrtka Articulus plus. Punionica nosi simbolički naziv Best of Fruits punionica, a usluge koje nudi možete pronaći na našim stranicama Kompletna usluga prerade voća i povrća!

Do sada smo u ponudi imali proizvode od Aronije i to ARONIUM PURE – 100% koncentrat od Aronije Melanocarpe – eko proizvod, ARONIUM SIRUP – Sirup za razrjeđivanje s vodom, ARONIUM TEA – 100% voćni čaj od Aronije Melanocarpe – eko proizvod, a asortiman uskoro planiramo proširiti i sa proizvodima dobivenih od drugih vrsta voća i povrća.

Sve naše proizvode moguće je degustirati i kupiti u sklopu prodajnog prostora punionice Best of Fruits, na sajmovima, na lokacijama naših partnera te putem internet narudžbe uz dostavu na kućnu adresu.

Obratite nam se s povjerenjem i osigurajte svoju zalihu ekoloških sokova ili preradite svoje voće i povrće u Best of Fruits punionici!

Srdačno,
Igor Frljužec, voditelj proizvodnje.

Best of Fruits
Budačka Rijeka 51a
HR-47242 Krnjak

info@bestoffruits.eu
www.bestoffruits.eu

Copyright © Best of fruits, Web page is maintained by <a href="http://studio-zona.com">Studio Zona</a>